5 redenen waarom jij standbouw uit moet besteden

5 redenen waarom jij standbouw uit moet besteden

 1. Don’t you worry
  Door standbouw uit te besteden aan het gespecialiseerde partij word je ontzorgd. Een standbouwbedrijf als BOTER maakt bijzonder doet alle aanvragen, aansluiting en afbouw op het gebied van elektriciteit, water en veiligheidseisen. Hierdoor hoef je je nergens druk om te maken behalve met de inhoud, je verhaal wat je bij je standbezoekers wilt overbrengen en een eventuele presentatie die je gaat geven. Zo maak je optimaal gebruik van kennis, uitrusting en ervaring van derden.

  Regels en veiligheidsvoorschriften bij beurzen zijn tegenwoordig behoorlijk aangescherpt. Door de jarenlange ervaring weten standbouwers alles over deze regels en afspraken, waardoor je daar als ondernemer niet over na hoeft te denken.

 2. Oneindige mogelijkheden
  De mogelijkheden zijn oneindig. Doordat standbouwers beschikken over een ervaren standbouwteam en geavanceerd materiaal is er ontzettend veel mogelijk. Wat je ook in je hoofd hebt, hoe wild of creatief je gedachten ook zijn.

  Op het gebied van standbouw kun je kijken naar een individuele stand, maar ook modulaire stands zijn interessant. Deze stands worden opgebouwd uit aluminium profielen, wat betekent dat deze stands en de beursvloer flexibel in te delen zijn. Een foodcorner in het midden of sprekerspodium? Modulaire standbouw is de uitkomst!

 3. Professionaliseringsslag
  Het uitbesteden van standbouw zorgt ervoor dat je bij een professionele partij een stand opgeleverd krijgt in de stijl van jouw bedrijf. Jouw huisstijl kan helemaal worden doorgevoerd in de stand die jij wenst. Of het nu gaat om specifieke kleuren, logo’s, vormen of fonts. Dit zorgt ervoor dat jouw organisatie professioneel wordt gepresenteerd, wat goed overkomt op jouw (potentiële) klanten.
 4. Kennis van het vak
  Kennis van jouw eigen vakgebied heb je vanzelfsprekend, maar kennis van standbouwen is heel iets anders. Het is daarom prettig om dit te beleggen bij een partij die daar kaas van gegeten heeft. Het bouwen van een goede stand vergt namelijk heel wat ervaring en kennis.

  Ervaren standbouwers gaan met een hoop creativiteit en passie aan de slag en kunnen daarnaast met interessante opties komen die voor jouw stand zeker relevant kunnen zijn. Er wordt aan dingen gedacht waar je zelf niet aan had gedacht, zoals opties met lampen of een creatieve vertaalslag van jouw huisstijl, logo of product.

 5. Tijd is geld
  Dat tijd schaars is voor jouw als ondernemer zul je vast beamen. Daarom is het belangrijk om je tijd goed in te delen en te besteden aan zaken die voor jou het meeste rendement opleveren. Dit betekent dat je tijd kunt besparen op standbouw: gezien jouw belangrijke functie is dit iets wat je beter kunt uitbesteden. In de tijd dat je dit anders zelf zou regelen kun je nu bijvoorbeeld bezig met bedrijfsvoering, belangrijke deals of klanten.
 6. Op tijd klaar
  Met nog heel veel andere dingen aan je hoofd is het belangrijk dat de stand op tijd klaar is. Door het uit te besteden aan BOTER maakt bijzonder weet je zeker dat de stand op tijd klaar is.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Andere van Boter

Reclame

Een reclamebericht komt zelden alleen. Als je promotie wilt maken, dan beschik je over verschillende middelen om je doel te bereiken. Daaruit maak je de beste keuze. Boter inspireert je met signing, belettering, drukwerk en textiel.

Interieur

Interieurbouw en standbouw zijn beide gebaseerd op een doordacht ontwerp. Het verschil? Bij standbouw is de toepassing ‘kort’, bij interieurbouw ‘langdurig’. Daarom moet je ook andere keuzes maken op het gebied van constructie en materiaal.

Workshops

Voorbereiding, deelname en follow-up: dat zijn de drie belangrijkste fases in jouw beursproject. Om maximaal rendement uit jouw inspanningen te halen geeft BOTER | maakt bijzonder over al deze thema’s een praktische workshop.

Adres
Boter Stand-decorbouw B.V.
Nijkamp 5
9461 HS Gieten
Netherlands 

NieuwsbriefBOTER | maakt bijzonder © 2019

Concept en ontwerp: Dagelyks Communicatie

Realisatie: BOTER | maakt bijzonder

Geplaatst in Geen categorie.